Image

MKB hyr ut till dygnet runt-gym

Uthyrning MKB har tecknat avtal med gymkedjan Fitness 24 Seven. Avtalet är ett av de större som MKB Lokal har tecknat under 2011. Lokalen, som ligger på Köpenhamnsvägen, är 530 kvadratmeter och avtalet löper över tio år. – Det finns inget gym i närområdet och en verksamhet som har öppet dygnet runt ökar tryggheten i området, säger Ola Svensson, chef för MKB Lokal.
Publicerad den 24 November 2011

Lokalen på Köpenhamnsvägen 6, vid Fågelbacken, har stått tom i flera år. Den har varit svår att hyra ut, framför allt på grund av dess storlek och planlösning. Tidigare fanns här kontorsverksamhet.

När gymkedjan Fitness 24 Seven ville etablera sig i området passade den stora lokalen deras verksamhet. Fitness 24 Seven hyr redan tre lokaler av MKB på olika ställen i Malmö, framför allt vid lokala torg.

– Jag är mycket nöjd med att Fitness 24 Seven etablerar sig i området, inte minst får det betydelse för alla boende. Vår ambition har självklart varit att få lokalen uthyrd. Det är därför med glädje som vi kan meddela att den förut tomma lokalen nu kan bidra till liv och rörelse i området, säger Ola Svensson, chef för MKB Lokal.

Innan Fitness 24 Seven flyttar in ska lokalerna anpassas och byggas om. Gymmet beräknas öppna den 26 augusti 2012.

– Vi har redan ett mycket bra samarbete med MKB, de är lyhörda för våra önskemål. Nu ser vi fram emot att öppna ett nytt gym i Kronborg, säger Henrik Nord, etableringschef på Fitness 24 Seven.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige