Image
Mitsubishi öppnar konceptbutik i Sickla.
Mitsubishi öppnar konceptbutik i Sickla. Bild: Mitsubishi/Gorm Larsen Nordic

Mitsubishi öppnar ny konceptbutik för el- och hybridbilar i Sickla

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal om showroom och konceptbutik för Mitsubishi Motors i Sickla. Butiken, som blir den enda i sitt slag i Sverige, smygöppnade under förra veckan och kommer att utgöra en plattform för lanseringar av laddhybridbilar.
Publicerad den 7 Maj 2020

– Vi är fantastiskt glada över att Mitsubishi väljer Sickla för sin enda svenska konceptbutik. På Atrium Ljungberg jobbar vi aktivt med hållbarhetsfrågor, inte minst i Sickla, där vi förra året fick Nacka kommuns utmärkelse för hållbar stadsutveckling. Därför känns det riktigt bra att Mitsubishi öppnar en konceptbutik för bland annat sina laddhybridbilar just här, säger Charlotta Gustafson, head of leasing på Atrium Ljungberg.

I det nya upplevelsecentret kommer bland annat kampanjer, testkörningar, olika aktiviteter och nya lanseringar av laddhybridbilar att ske. Etableringen är i linje med Atrium Ljungbergs strategi för popupbutiker och varumärkesnedslag i sina handelsfastigheter.
– Mitsubishi Concept Store är en interaktiv arena där man på ett nytänkande och engagerande sätt kan lära sig mer om våra laddhybrider och vårt varumärke. Vi vill utveckla sättet att uppleva och köpa en produkt eller tjänst från oss. Bra onlinelösningar i kombination med ett upplevelsecenter tror vi är en viktig del för att kunna sälja bilar i framtiden och vi är glada över att öppna vår konceptbutik i Sickla, säger Anna Ulfvin, vd för Mitsubishi Motors i Sverige.

Hyresavtalet tecknas med MMC Bilar Sverige AB och är ett korttidsavtal som omfattar 145 kvadratmeter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige