Image

Minskat resultat för Pandox

Bolag Hotellfastighetsbolaget Pandox redovisar ett något lägre resultat för 2012, jämfört med 2011.
Publicerad den 21 Februari 2013

Kassaflödet minskar till 664,5 miljoner kronor (691,2), till följd av omfattande kapacitetsuttag i enlighet med investeringsplanen, samt ökade finanskostnader.

Intäkterna från de operativa verksamheter som Pandox driver i egen regi uppgick till 1 156,0 miljoner kronor (1 244,0). För jämförbara enheter minskade intäkterna med sju procent. Avvikelsen är till stor del hänförlig till kapacitetsuttag i samband med planerade investeringar.

Resultatet före skatt, exklusive engångsintäkter men inklusive resultatandel Norgani, uppgick till 435,2 miljoner kronor (457,5).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige