Image
Mike växer och satsar på förmedling av lokaler.
Mike växer och satsar på förmedling av lokaler. Bild: Mike

Mike växer med nytt affärsområde och ny kompetens

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter satsar på förmedling av kommersiella lokaler, under namnet Mike Kommersiella Lokaler.
Publicerad den 28 Juni 2021

Detta är möjligt genom att Jonas Berglund och Mikael Andersson, via Brygge Group AB, från september blir nya delägare i Mike och därmed även lanserar Mike Kommersiella Lokaler.

– Vi har följt Mike under flera år och upplevt företaget som en pigg aktör som vågar utmana branschen. Vi har stora ambitioner när det kommer till att leverera marknadens bästa förmedlingstjänst när det kommer till såväl kommersiella fastigheter som lokaler, säger Jonas Berglund som tillträder som vd för Mike Kommersiella Fastigheter i september.

– Mikes goda renommé och etablerade kontaktnät tillsammans med att vi ser en stor utvecklingspotential i hur lokaler marknadsförs och hanteras idag, gör att vi med tillförsikt ser framemot etableringen av Mike Kommersiella Lokaler, säger Mikael Andersson som tillsammans med Sandra Sandahl Berglund kommer ansvara för satsningen på lokalförmedling.

Mikael Nyberg, Michael Johansson, Fredrik Wistrand, Bodil Wijk och Richard Lulek är kvar på Mike. ¬
– Vi ser mycket positivt på kompletteringen av ägarkretsen samt att vi lyfter in ett nytt affärsområde inom Mike, säger Michael Johansson. Detta ger oss ytterligare kompetens och möjligheter till att fortsätta utmana branschen med ambitionen att vara det naturliga valet när det kommer till förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Många affärer har det blivit genom åren, hela 400 för att vara exakt. Vi är specialister på att förmedla alla typer av kommersiella fastigheter. MIKE leder dig genom varje steg i affären och hjälper dig med allt från rådgivning till avslutad affär.

Investera
Med ett skarpt öga och stor lokalkännedom är vi experter på att hitta fastigheter med den potential som du söker. Fullständig analys av objektet krävs ur både miljö-, teknisk och finansiell aspekt. En fastighetsaffär ska vara din stora chan...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY