Image
David Aspnor ansluter till Mike Kommersiella Fastigheter.
David Aspnor ansluter till Mike Kommersiella Fastigheter. Bild: Mike Kommersiella Fastigheter

Mike Kommersiella Fastigheter växer inom uthyrning

Karriär Mike Kommersiella Fastigheter växer med ytterligare en medarbetare inom lokalförmedling genom att David Aspnor ansluter till bolaget.
Publicerad den 4 December 2021

– Vi ser en stark efterfrågan på vår tjänst och David är ett mycket välkommet tillskott i verksamheten, säger Mikael Andersson som är ansvarig för lokalförmedlingen inom Mike.

David Aspnor kommer närmast från bankvärlden och har innan dess verkat som fastighetsmäklare under cirka 14 år.
– Jag drivs av att möjliggöra bra affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer med kunden och lokalen i fokus. När Mike hörde av sig och öppnade en möjlighet inom av deras Lokalförmedling var svaret självklart då bolaget har en affärsmodell som jag tror väldigt mycket på, säger David Aspnor som redan är på plats i verksamheten.
– Med Mike:s goda renommé och etablerade kontaktnät tillsammans med vårt specifika koncept gör att vi ser en fortsatt stor potential i verksamhetens fortsatta utveckling, avslutar Mikael Andersson.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Vi samlar kunskap, kompetens och expertis inom lokalförmedling och transaktionsrådgivning under samma tak, och vi finns här för att ta din fastighetsaffär från bra till bättre. Våra tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet. Med samma höga engagemang för både större och mindre affärer är MIKE din smarta, professionella fastighetsrådgivare – hela vägen till en bättre fasti...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige