Image

Mikael Willdal ny projektchef hos Savills

Bolag Savills har rekryterat Mikael Willdal till tjänsten som Chef Projekt i Sverige med placering vid bolagets kontor i Stockholm. Samtidigt förstärker Savills sitt projektteam med två nya medarbetare – Robin Skantze i Göteborg och Linda Köpper Lundberg i Stockholm.
Publicerad den 17 Augusti 2017
Mikael Willdal. Bild: Savills
Mikael Willdal.

Mikael Willdal har närmare 30 års erfarenhet från förvaltning och projektledning inom fastighetsbranchen och är utbildad civilingenjör vid KTH. Han kommer närmast från egen verksamhet där han bland annat haft uppdrag för Jernhusen, Statens Fastighetsverk och Serneke.

– Vår projektaffär bygger på att vi har projektledare som kan byggprocessen men som också vet hur man skapar långsiktigt fastighetsvärde. Mikael har nätverket och kompetensen för att leda och fortsätta utveckla vår projektaffär, säger Anders Nyström, vd och koncernchef Savills i Sverige.

Mikael Willdal ingår i Savills ledningsgrupp och kommer att vara placerad på Savills Stockholmskontor vid Sergels Torg.

– Jag uppskattar bredden där Savills kombinerar projektledning med all tänkbar kompetens inom fastighetsrådgivning. Jag ser fram emot att få ansvaret att utveckla och bygga vidare Savills projektaffär i Sverige, säger han.

Samtidigt förstärker Savills sitt projektteam med ytterligare två projektledare.
Robin Skantze blir ny projektchef på Savills i Göteborg med ansvar för att bygga verksamheten i västra Sverige. Robin Skantze arbetar i dag som projektledare på Västfastigheter med ansvar för ombyggnationen av Östra sjukhuset i Göteborg.

Ny projektledare i Stockholm är Linda Köpper Lundberg, som närmast kommer från Sweco.

Samtliga börjar sina anställningar i september 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige