Image
Mikael Alserud.
Mikael Alserud. Bild: CBRE

Mikael Alserud tar klivet upp på CBRE

Bolag Mikael Alserud utnämnts till Head of Workplace för CBRE Sverige. Mikael kommer tidigare från EY och började på CBRE hösten 2021 inom Workplace Strategy som nu växer sig större på marknaden inom Norden och nu även i Sverige.
Publicerad den 7 April 2022

CBRE ser en ökad efterfrågan på marknaden i Norden vad gäller affärsområdet Workplace, speciellt efter covid-19. Pandemin har bidragit till att arbetsplatsstrategi har blivit ett alltmer intressant ämne för arbetsgivare men också arbetstagare, framförallt framtidens kontor samt hur man ska komma att arbeta i framtiden.
CBRE fortsätter växa och för att ta sig an den ökande efterfrågan inom Workplace Strategy har Mikael Alserud utnämnts till Head of Workplace för CBRE Sverige.
– Workplace Strategy är en rådgivningstjänst som blir alltmer efterfrågad i Norden och i Sverige, det är väldigt kul att vi kan möta det behov vi ser på marknaden och det känns tryggt att Mikael leder arbetet för Workplace i Sverige, säger Anders Hansén, Head of Advisory & Transaction Services Occupier.
– Jag känner mig hedrad och stolt att få vara med på CBREs fortsatta resa och bidra med min kunskap och erfarenhet till företagets tillväxt inom detta affärsområde. Workplace Strategy är ett område som har vuxit sig större i Norden och nu ska vi ta plats inom detta område i Sverige, det känns väldigt motiverande att vara med i denna expansionsfas, säger Mikael Alserud.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige