Image

Migrationsverket till Norrporten i Umeå

Uthyrning Migrationsverket, med sina drygt 100 medarbetare, flyttar till Norrportens fastighet på Kungsgatan i Umeå. Ett nytt sexårigt hyresavtal har tecknats och inflyttning beräknas till hösten 2016.
Publicerad den 27 Oktober 2015

- Den nya kontorslösningen hos Norrporten gör det möjligt för oss att växa vidare. Ett mer centralt läge och närheten till bra kommunikationer är skälen till att vi valde Norrporten som hyresvärd, säger Carolina Lundberg, sektionschef på Migrationsverket

Den nya arbetsplatsen omfattar cirka 3 500 kvadratmeter och ligger granne med Länsstyrelsen.

- Vi är väldigt glada över förtroendet att få leverera en ny flexibel arbetsplats till Migrationsverket. Ännu en stor arbetsgivare i centrum stärker Umeå ytterligare, säger Johan Jarl, marknadsområdeschef på Norrporten.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige