Image

Midroc hyr ut mer i WTC Malmö

UTHYRNING Samsung Semiconductors, som ingår i den globala Samsung-gruppen, har valt att etablera sig i World Trade Center i Västra Hamnen, Malmö. Kontoret placeras i den första etappen av nybyggnationen inom WTC Malmö.
Publicerad den 10 September 2008
Annons
Image

- Vi har valt att placera vårt kontor i World Trade Center Malmö av flera anledningar, och läget har spelat en avgörande roll. Närheten till våra kunder och till Kastrup väger tungt. Dessutom är de nybyggda lokalerna i World Trade Center ljusa och moderna, säger Christer Stenqvist, Global Account Manager på Samsung Semiconductors.

World Trade Center Malmö ligger i hjärtat av Västra Hamnen. Det inryms i två byggnader, WTC Teknikportalen och WTC Hamnplan. WTC Teknikportalen är
30 000 kvadratmeter stort och inrymmer kontor, restaurang, gym och konferenslokaler. Tillskottet, WTC Hamnplan, är under byggnation och står klart under första kvartalet nästa år. Det består av 14 000 kvadratmeter lokaler för kontor, butiker, bank, restaurang- och konferensverksamhet. Inflyttning i den första etappen pågår.

- Vi är naturligtvis väldigt glada för att Samsung har valt att etablera sig hos oss, menar Peter Syrén, affärschef i Midroc Property Development. Vi har idag 50 företag med drygt 800 medarbetare som hyresgäster i WTC. När den nya byggnaden står klar räknar vi med att ytterligare 600 personer kommer att arbeta där.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige