Image
Mer Arkitekter stärker upp med arkitekterna Erik Wettervik, Josefin Westman och Lucas Hinnerud.
Mer Arkitekter stärker upp med arkitekterna Erik Wettervik, Josefin Westman och Lucas Hinnerud. Bild: Mer Arkitekter

Mer stärker upp med tre nya arkitekter

Karriär Mer Arkitekter anställer Erik Wettervik, Josefin Westman och Lucas Hinnerud.
Publicerad den 18 Januari 2022

Erik Wettervik har en masterexamen i arkitektur från KTH och kommer senast från Arkitema. Tidigare har han bland annat jobbat på Nordiska Galleriet och gjort praktik på BAU. Nu börjar han som arkitekt hos Mer Arkitekter.

Josefin Westman har en kandidatexamen i Design och formgivning från Högskolan i Gävle och kommer senast från egen verksamhet. Med 15 års erfarenhet som inredningsarkitekt har hon bland annat jobbat med flera stora retailprojekt, utställningar och kontor. Hon börjar som inredningsarkitekt, MSA.

Lucas Hinnerud har en kandidatexamen i Inredningsarkitektur och produktdesign från Beckmans Designhögskola. Nu välkomnas han tillbaka till Mer Arkitekter som inredningsarkitekt, SIR, efter ett år som frilansande arkitekt. Med tio års erfarenhet som arkitekt har han bland annat jobbat med utställningar, museum och möbelformgivning.

De nya kollegorna kommer att börja arbeta med uppdragsgivare som KTH, finska Altaal, Clear Channel och Bazooka.

– Det känns otroligt kul att kunna inleda året med att välkomna tre nya kollegor. Vi letar alltid efter nya perspektiv, idéer och erfarenheter, inte minst nu när vi har högt tryck på kundförfrågningar. Jag är säker på att vi kommer att kunna åstadkomma riktigt bra och roliga resultat tillsammans, säger Venke Osnes, vd på Mer Arkitekter.

Med de tre nya kollegorna har Mer nu 31 anställda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Monica von Schmalensee ny ordförande för IQ Samhällsbyggnad: "Hedrad, glad och inspirerad"

Karriär Monica von Schmalensee tar över ordförandeklubban i IQ Samhällsbyggnad. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med rollen och vad hon ser som organisationens viktigaste uppgifter framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige