Image
Mölndal Galleria.
Mölndal Galleria. Bild: CItycon

Mer mode i Mölndal Galleria

Uthyrning Utbudet av mode ökar i Mölndal Galleria. Danska modekoncernen Bestsellers båda ungdomskoncept Vero Moda och Jack & Jones fortsätter sin expansion och öppnar en gemensam butik på cirka 400 kvadratmeter i Mölndal Galleria. Öppningen blir i slutet av mars.
Publicerad den 21 Januari 2019

– Vi är väldigt glada att kunna presentera flera nya koncept så snart efter invigningen av gallerian. De nya koncepten visar på en växande attraktion för gallerian som handelsplats, såväl hos konsumenter som hos handelns aktörer, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef på Citycon.
– Det känns extra roligt att öppna i en stad med stark tillväxt som Mölndal. Vi kommer bjuda på ett öppningsparty med aktiviteter och en massa fina erbjudanden. Det kommer vara värt att vara bland de första kunderna som kommer till butiken. Exempelvis kommer butikerna ha upp till 25 procent på hela sortimentet, säger Niclas Johansson på Bestseller Stores.

Vero Moda och Jack & Jones kommer att ta plats i samma lokaler som "Mölndals stadsmuseum Pop up" – ett framgångsrikt samarbete som har pågått hela hösten och som nyligen har avslutats. Pop up-museet ledde till att fler besökare än någonsin kunde ta del av Mölndals stadsmuseums utbud. Under året besökte närmare 63 000 personer museets båda arenor. 28 000 av dem var besökare i museets pop up-lokal i Mölndal Galleria.
– Vi är väldigt glada för samarbetet med Mölndals museum som har fått möta en bredare publik, säger Mariza Olausson, centrumchef på Citycon. Vi tror mycket på gallerian som en fysisk plats dit människor kommer för att mötas och vi är öppna för fler samarbeten som bidrar till att stärka upplevelsen för besökarna.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige