Image

Mengus hyr ut till Karamellkungen

UTHYRNING Fastighetsfonden Mengus hyr ut lokaler till Karamellkungen AB/Candyking Holding AB. Lokalerna, om 1 209 kvadratmeter, är belägna i fastigheten Solna One, i Frösunda. Tillträde sker vid årsskiftet med en hyrestid om fem år.
Publicerad den 19 Juni 2008
Annons
Image

Karamellkungen AB är ett dotterbolag till Candyking Holding AB, som har specialiserat sig på lösgodis sedan 20 år och är marknadsledande i Finland, Norge, Sverige och Storbritannien.

- Vi hälsar Karamellkungen/Candyking välkomna till det norra huset som hade en vakans på 50 procent när vi tillträdde fastigheten i februari 2007. Idag är huset fullt uthyrt, vilket inte är så förvånande eftersom Solna One erbjuder en av Stockholms modernaste kontorsmiljöer, säger Hansi Danroth partner i Mengus.

Fastigheten omfattar totalt 19 511 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Övriga större hyresgäster i fastigheten är JM, Epsilon, Sigma, Monier, SJ Service Academy och Swedbank. Det har offentliggjorts att JM avser flytta sitt huvudkontor 2009/2010.

- Karamellkungen/Candyking befinner sig i en expansiv fas. Vi sökte ett modernt kontor i ett attraktivt läge som ytterligare stärker vårt varumärke och underlättar framtida personalrekrytering. Vi har gjort en noggrann sökprocess och valet föll slutligen på Solna One, säger Morgan Christoffersson, vd för Karamellkungen AB i Sverige.

Jones Lang LaSalle var rådgivare till Mengus i uthyrningsprocessen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftsamling i strategiskt område – över 1 000 bostäder i pipen

Bygg/Arkitektur Kommunen och flera byggherrar gör gemensam sak för att förtäta på Hisingen i Göteborg. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY