Image

Mediamarkt öppnar nytt hos Unibail

Uthyrning Elektronikbjässen väljer Täby Centrum när man nyöppnar för första gången på fem år: "Har haft ögonen på Täby Centrum under en längre tid"
Publicerad den 7 Maj 2018
Annons
Image
Täby Centrum Täby Centrum

Till hösten öppnar MediaMarkt ett nytt varuhus i Täby Centrum. Det nya varuhuset blir Mediamarkts sjätte varuhus i Stockholmsområdet och kommer att fokusera på kundservice, tillgänglighet och upplevelser.

– Det är många spännande saker som händer nu. Under våren moderniserar vi 18 av våra varuhus och nu står det klart att vi öppnar ett nytt varuhus i Täby Centrum, säger Per Kaufmann, vd Mediamarkt Sverige.

Det nya varuhuset i Täby blir Mediamarkts sjätte varuhus i Stockholmsområdet och det 28:e i Sverige. Med sitt läge i Täby, nordost om Stockholm, blir varuhuset ett bra komplement rent geografiskt till de övriga varuhusen belägna i city, söder, öster och nordväst om Stockholm.

– Täby Centrum har ett attraktivt läge och ett bra kundflöde. Vi har haft ögonen på Täby Centrum under en längre tid och det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna berätta att vi öppnar ett nytt varuhus där, säger Per Kaufmann, vd Mediamarkt Sverige.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY