Image
MCK Energiteknik flyttar in hos Hantverkslokaler i Jonsereds Fabriker.
MCK Energiteknik flyttar in hos Hantverkslokaler i Jonsereds Fabriker. Bild: Croisette

MCK Energiteknik flyttar in hos Hantverkslokaler

Uthyrning Croisette har återigen varit rådgivare för en intressent till Hantverkslokalers ytor, denna gång för William Gibsons väg 1B i Jonsereds Fabriker.
Publicerad den 17 Augusti 2022
Annons
Image

Lokalen är på totalt 142 kvadratmeter dit MCK kommer att flytta i årsskiftet 2022/2023. Fastighetsägare är Hantverkslokaler.

– Lokalen blir totalanpassad för hyresgästen där vi lyfter fram den industriella känslan med högt i tak, framtagande av originaldetaljer utan att ge avkall på moderna kontorslösningar. I samarbete med Hello arkitekter har vi skapat en känsla där vi bevarar kulturarvet på Jonsereds Fabriker och tillgodoser kundens önskemål. Vi ser fram emot att välkomna MCK i våra lokaler till årsskiftet, säger Madeleine Ljungberg Team & Project Manager, Hantverkslokaler.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten svarar på kritiken från Bonava och Roschier

Juridik Tidigare i veckan publicerade Fastighetssverige kritik från Bonava och advokatbyrån Roschier som gällde att Svea hovrätt tagit fram en beräkningsmodell för hur presumtionshyror kan höjas i takt med den lokala hyresökningen. Nu svarar hovrättsrådet Mats Holmqvist på kritiken.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige