Image

McDonald’s öppnar i Point Hyllie

Uthyrning Annehem har tecknat avtal med McDonald's i Point Hyllie etapp 2 i Malmö, restaurangen kommer att slå upp dörrarna senare i höst.
Publicerad den 20 Augusti 2012
Point Hyllie. Foto: Therese Aronsson. Bild: Therese Aronsson
Point Hyllie. Foto: Therese Aronsson.

– Vi är mycket nöjda med att McDonald's valt att öppna restaurang i vår fastighet Point Hyllie. Med McDonald's som hyresgäst förstärker vi Point Hyllies profil med spännande, innovativa företag, säger Pia Andersson, vd på Annehem Bygg & Projekt AB.

- Vårt projekt utgör centrum i den nya stadsdelen där kommunikationerna är av världsklass. För oss är det stort att få ett så välkänt och internationellt varumärke som McDonald's bland våra hyresgäster. McDonald's är ett bra komplement i det redan breda serviceutbudet som vi vill erbjuda, säger Pia Andersson.

- Att vi etablerar oss i Point Hyllie med det stora flödet av människor som blir i anslutning till citytunneln och Emporia känns naturligt för oss och helt i linje med vår strategi att ytterligare växa i Sverige. Vår restaurang får ett utmärkt läge och blir lättillgänglig för både gäster och medarbetare, säger Charlotta Björk, chef för bygg och etablering på McDonald's.

Med endast hundra meter från Malmö arena och tio meter från Citytunnelns uppgång till station Hyllie blir Point Hyllie en given, central del i den nya stadsdelen Hyllie.

- Point Hyllie blir en ny knutpunkt där läget är unikt. Kommunikationerna är de bästa, bara ett stenkast från centrala Malmö i och med ett helt nytt järnvägsnät. Dessutom blir det bara några minuters restid till Kastrup och Köpenhamn, säger Pia Andersson.

75 procent av ytorna i etapp 2 är nu uthyrda och planeringen är i gång för etapp 3, som även den ligger bara några enstaka meter från Citytunnelns station Hyllie vilket innebär ett unikt, kommunikativt läge.

- Våra hyresgäster väljer lokaler i Point Hyllie för de yteffektiva och skräddarsydda lokaler som vi skapar tillsammans med våra hyresgäster, säger Pia Andersson.

Point Hyllies andra etapp har hyrts ut till följande företag:

McDonald´s
Wistrand Advokatbyrå AB
Sydvatten
John Deere
Technogarden
Sparbanken Öresund
Fastighets AB Tornet
Annehem

Point Hyllies första etapp, har hyrts ut till följande företag:

Tullverket (då station Hyllie är den sista tågstationen innan Danmark och Europa)
Subway
Pressbyrån
China box
Salads and Smoothies
Region Skåne, Folktandvården
Peab division Syd
System Verification
Riksbyggen
Fujitsu
Swedbank
Forex

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige