Image
Max öppnar sin andra restaurang i Helsingborg.
Max öppnar sin andra restaurang i Helsingborg. Bild: Max Burgers

Max öppnar sin andra restaurang i Helsingborg

Uthyrning Skåneporten Fastigheter har tecknat avtal med Max Burgers för etablering av kedjans andra restaurang i Helsingborg, den här gången i de norra delarna av staden.
Publicerad den 19 November 2020
Annons
Image

Fast food och discount retail, i synnerhet i goda trafiklägen, är marknadssegment som fortsätter växa även i coronatider.
– Etableringen av Max i norra Helsingborg möter marknadens behov och ständigt ökande efterfrågan av trafiknära servicehandel, säger Andreas Meyer, vd på Skåneporten Fastigheter AB.

Etableringen kommer att ske på Skåneportens Helsingborgsanläggning som ligger mellan Ica Maxi och City Gross utmed Ängelholmsleden.
– Läget är perfekt. Ängelholmsleden är vältrafikerad och bostadsområdet Drottninghög är under utveckling och växer. Vi ser mycket positivt på den här etableringen och ser fram emot att fortsätta växa vidare, säger Henrik Lejon, etableringschef på Max Burgers.

Exakt öppningsdatum är inte bestämt. Planen är att restaurangen ska öppna under 2021.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY