Image

Max öppnar ny restaurang i Varberg

Uthyrning Aspelin Ramm hyr ut till hamburgerkedjan Max i handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg.
Publicerad den 1 Juli 2016
Max öppnar under hösten 2017. Bild: Aspelin Ramm
Max öppnar under hösten 2017.

Restaurangen blir cirka 500 kvadratmeter stor och beräknas öppna under hösten 2017.

– Det är väldigt roligt att just Max väljer att etablera sig i Lugnetrondellen då det är en av de ledande och snabbast växande snabbmatsrestaurangerna i landet, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.  

– Det känns verkligen roligt att äntligen ha gjort klart för att öppna upp en Maxrestaurang även i Varberg. Lugnetrondellen är en naturlig handelsplats och en knutpunkt för trafiken till och från Varberg. Just trafikflöden samt närhet till handel, arbetsplatser och bostäder är avgörande faktorer för oss när vi beslutar om att etablera nya restauranger, säger Tony Jakobsson, bygg- och fastighetschef på Max.

Den nya restaurangen i Varberg byggs med ett helt nytt restaurangkoncept som tagits fram i samarbete med arkitekten Gert Wingårdh och som lanserades i maj i år. Konceptet innebär en mer påkostad inredning i naturliga material som trä och läder.

– Det nya restaurangkonceptet återspeglar vår höga ambitionsnivå när det gäller både mat och miljö, säger Tony Jakobsson.

Totalt omfattar Lugnetrondellen 24 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på ett tiotal butiker mellan 500 och 7 000 kvadratmeter och beräknas stå klar till hösten 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige