Image
Martin Sandgärde och Jesper Swedenborg får nya roller på Vasakronan.
Martin Sandgärde och Jesper Swedenborg får nya roller på Vasakronan. Bild: Vasakronan

Martin Sandgärde och Jesper Swedenborg i nya roller på Vasakronan

Bolag Vasakronan gör två internrekryteringar. Det är Martin Sandgärde som tillträder som Affärschef Stockholm city och Jesper Swedenborg som går in i rollen som Affärschef Stockholm Nord.
Publicerad den 24 November 2022

Tidigare i höstas kommunicerade Vasakronan en organisationsförändring. Förändringen genomfördes med målet att skapa ännu bättre förutsättningar för bolaget att långsiktigt ta vara på nya affärs- och utvecklingsmöjligheter. Konkret innebär det en samordning av resurser och kompetenser inom tre områden; Teknik, Kund och marknad samt Investeringar och projekt.

I samband med förändringen tillträdde Anna Nordin rollen som Chef Stockholm. Nu är det klart att det blir Martin Sandgärde som efterträder Anna i rollen som Affärschef Stockholm city. Martin kommer närmast från en roll som Affärschef Stockholm nord. Den rollen tar nu Jesper Swedenborg. Han lämnar därmed sin roll som Uthyrningschef i Stockholm.

Jesper Swedenborg har en bakgrund som civilekonom och Martin som civilingenjör. Båda två har ett långt förflutet med olika roller i bolaget.

Martin Sandgärde inledde sin karriär på Vasakronan 2010 och då som Biträdande fastighetschef. Han har sedan dess jobbat både som Fastighetschef, Affärsutvecklare handel och därefter i rollen som Chef handel Stockholm innan han blev Affärschef Stockholm nord.

Jesper Swedenborg började i bolaget 2005 och hade då en roll som Uthyrare innan han gick vidare till en roll som Fastighetschef. Sedan 2012 har han haft rollen som Uthyrningschef i Stockholm.

Duon tillträder sina nya roller den 1 december och ingår i ledningsgruppen för Stockholm.

I samband med att Jesper Swedenborg går in i en ny roll påbörjas rekryteringen av en ny uthyrningschef i Stockholm.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige