Image
Maria Nilsdotter öppnar flaggskeppsbutik i Bibliotekstan.
Maria Nilsdotter öppnar flaggskeppsbutik i Bibliotekstan. Bild: Hufvudstaden

Maria Nilsdotter öppnar flaggskeppsbutik i Bibliotekstan

Uthyrning Under våren 2022 öppnar smyckesvarumärket Maria Nilsdotter en ny flaggskeppsbutik i Stockholm. Butiken omfattar cirka 120 kvadratmeter och kommer att vara belägen på Mäster Samuelsgatan 3 i Bibliotekstan.
Publicerad den 10 Mars 2022

Sedan 2013 har Maria Nilsdotter butik på Sturegatan 6 och därtill finns ytor på NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. I och med öppningen av den nya butiken i Bibliotekstan stänger varumärket sin första butik på Sturegatan och satsar på en ny större flaggskeppsbutik i samband med 15-årsjubiléet som varumärke.
– Vi är glada över att Maria Nilsdotter väljer Bibliotekstan för sin nya flaggskeppsbutik. Varumärket kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som Stockholms självklara plats för shopping, mode och matupplevelser, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige