Image

"Man ska ha ont i magen några gånger i månaden"

Bolag Rebecka Eidenert har varit vd för Studentbostäder i Norden sedan december 2020 – hon är därmed den första bland tidigare finalister i Fastighetssveriges utmärkelse Fastighetskvinnan som tagit steget till att bli börs-vd. När den senaste utmärkelsen delades ut torsdagen den 2 september var hon med och berättade och livet som börs-vd och hur hon upplever den snabbväxande resan som Studentbostäder i Norden befinner sig i.
Publicerad den 7 September 2021
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY