Image

Magnolia hämtar in ny affärsutvecklingschef och storrekryterar

Bolag Magnolia Bostads organisation växer ytterligare med rekrytering av Stefan Berg till rollen som chef för affärsutveckling med plats i ledningsgruppen. Samtidigt anställer bolaget ytterligare åtta medarbetare.
Publicerad den 24 Augusti 2017

Stefan Berg har över 13 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från CBRE Global Investors där han var Managing Director för den nordiska verksamheten. Tidigare roller innefattar bland annat Head of Asset Management Nordics på CBRE Global Investors, utveckling av Mästerhuset på Pembroke Real Estate och Head of Asset Management hos Genesta. Stefan Berg tillträder sin position i november 2017.

Nuvarande vice vd och Chef Affärsutveckling Erik Rune kommer att kvarstå i sin roll som vice vd samt tillträda som COO för Magnolia Bostad.

Därutöver förstärks organisationen med ytterligare åtta medarbetare:

Dennis Söderlund, affärsutveckling, kommer närmast från Riksbyggen där han verkat som marknadsområdeschef. Dennis har även erfarenhet av bostadsutveckling från HSB Bostad, där han var projektledare.

Thomas Sjödén ingår i marknads- och kommunikationsavdelningen, i rollen som chef för projektmarknadsföring. Thomas har lång erfarenhet från strategisk marknadskommunikation och marknadsföring från olika reklambyråer, under de senaste tio åren i egen regi med fokus på koncept och projektutvecklingsuppdrag inom fastighetsbranschen.

Christian Hjelmfeldt Tufvesson, affärsutveckling. Har en bakgrund som förvaltare och projektledare. Kommer närmast från Elisby Fastigheter, dessförinnan NAI Svefa.

Cecilia Eckerbom tillträder i september som försäljningsansvarig. Cecilia har en lång bakgrund från JM och kommer närmast från en tjänst som försäljningskoordinator.

Jenny Ahlenblad tillträder i september som Bolagsekonom. Kommer närmast från en liknande tjänst på AB Fastator.

Sara Hertzman Persson tillträder i september som marknadsprojektledare i Helsingborg. Kommer närmast från en tjänst som marknadschef på Landgren of Sweden.

Gustaf Ljungh, tillträder i november som projektutvecklare. Kommer närmast från en tjänst som arkitekt på Varg Arkitekter.

Line Olsson, tillträder i januari som Mood Manager.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige