Image
Lärandegruppen flyttar in i den moderna tillbyggnaden till gamla Stora Hotellet i Norrköping.
Lärandegruppen flyttar in i den moderna tillbyggnaden till gamla Stora Hotellet i Norrköping. Bild: Magnentus

Magnentus hyr ut till Lärandegruppen

Uthyrning Lärandegruppen flyttar sitt huvudkontor till drygt 1 000 kvadratmeter i kvarteret Vett & Vapen 2, den moderna tillbyggnaden till gamla Stora Hotellet i Norrköping.
Publicerad den 24 September 2019
Annons
Image

Lärandegruppen flyttar in i mars 2020. Avtalet med Magnentus sträcker sig över fem år.

– Lärande är inne i en stark tillväxtresa och nuvarande lokaler har blivit för små. Vårt huvudkontor har olika belastning i olika perioder, beroende på in- och utresande medarbetare och gäster och Magnentus är mycket lyhörda och kan erbjuda effektiva lösningar som möter våra behov. Vi ser verkligen fram emot dagen vi flyttar in, säger Ulrika Unell, vd för Lärandegruppen i Sverige AB.

– Vi är oerhört glada att få Lärandegruppen som hyresgäst till oss. Det är ett spännande och stabilt företag, som har en långsiktig ägare och dessutom är en otroligt duktig entreprenör säger Magnus Malm, grundare och ägare av Magnentus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige