Image
Lärandegruppen flyttar in i den moderna tillbyggnaden till gamla Stora Hotellet i Norrköping.
Lärandegruppen flyttar in i den moderna tillbyggnaden till gamla Stora Hotellet i Norrköping. Bild: Magnentus

Magnentus hyr ut till Lärandegruppen

Uthyrning Lärandegruppen flyttar sitt huvudkontor till drygt 1 000 kvadratmeter i kvarteret Vett & Vapen 2, den moderna tillbyggnaden till gamla Stora Hotellet i Norrköping.
Publicerad den 24 September 2019

Lärandegruppen flyttar in i mars 2020. Avtalet med Magnentus sträcker sig över fem år.

– Lärande är inne i en stark tillväxtresa och nuvarande lokaler har blivit för små. Vårt huvudkontor har olika belastning i olika perioder, beroende på in- och utresande medarbetare och gäster och Magnentus är mycket lyhörda och kan erbjuda effektiva lösningar som möter våra behov. Vi ser verkligen fram emot dagen vi flyttar in, säger Ulrika Unell, vd för Lärandegruppen i Sverige AB.

– Vi är oerhört glada att få Lärandegruppen som hyresgäst till oss. Det är ett spännande och stabilt företag, som har en långsiktig ägare och dessutom är en otroligt duktig entreprenör säger Magnus Malm, grundare och ägare av Magnentus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige