Image
Bild: Eddie Ekberg

Lydén på Mapic med nytt ärende

Event MAPIC Årets Mapic är annorlunda för Newsecs retailchef Ann-Charlotte Lydén. - Jag träffar folk i andra ärenden i år, säger hon.
Publicerad den 15 November 2012
Ann-Charlotte Lydén. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Ann-Charlotte Lydén. Foto: Eddie Ekberg.

Årets Mapic är det tredje i ordningen för Newsecs retailchef, Ann-Charlotte Lydén. Tidigare har hon varit på retail-mässan i Cannes som etableringsansvarig på Doc Morris och således letat etableringslägen. I år är hon på för första gången på Mapic för att hitta hyresgäster.
- Tidigare handlade det ju om att komma åt de bästa lägena för Doc Morris. Nu ska jag sälja in våra tjänster och hitta nya hyresgäster till våra uppdragsgivare.
Hon har stor nytta i sin nya roll av sin tidigare erfarenhet på Doc Morris.
- Jag har varit på hyresgästsidan och vet hur det är och vad som fungerar. Det är en användbar erfarenhet.
Ann-Charlotte Lydén har ett tydligt mål med sitt deltagande på årets Mapic.
- Jag ska komma hem med nya spännande uppdrag och så ska jag marknadsföra Newsec här nere. Dessutom är det här ett perfekt ställe och tillfälle att skapa nya kontakter och inte minst att träffa mina kollegor från Finland och Baltikum, dem har jag inte träffat tidigare.

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige