Image

Lundbergs tänker överklaga Nobel Center

Juridik Lundbergs kommer att överklaga Nobel Center – Vi tycker inte att alla konsekvenser är utredda. Det kommer helt enkelt inte att fungera, säger Roger Ekström, som är vice vd på Fastighets AB Lundberg.
Publicerad den 6 Maj 2016
Roger Ekström Bild: Göran Billeson
Roger Ekström

Bolaget äger kontorsfastigheten Käpplingeholmen 6, som också kallas det Hellstrandska huset, som ligger bakom Nobeltomten.

Roger Ekström bekräftar för Mitt i Vasastan att man kommer att överklaga.

- Man kan bara konstatera att många har synpunkter. Lyhördheten har väl lyst med sin frånvaro. Frågan är hur långt det räcker formellt, säger Ekström till Mitt i Vasastan.
Om bygget blir av är det stor sannolikhet att Lundbergs kräver skadestånd.

– Det är stor sannolikhet att vi och även grannar i så fall begär skadestånd. Då hamnar man någonstans på 250 miljoner, säger Ekström till tidningen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY