Image

Lotta Niland ny affärschef på Besqab

KARRIÄR Lotta Niland är ny affärschef på Besqab Projekt och Fastigheter AB. Niland är civilingenjör och har jobbat på Besqab sedan 2005.
Publicerad den 27 Mars 2008

För närvarande arbetar Lotta Niland som projektledare med bostadsprojektet intill Sabbatsbergs sjukhus i Stockholm. Hon tillträder tjänsten som affärschef successivt under 2008.

- Det känns bra att kunna internrekrytera en sådan skicklig medarbetare som Lotta till den här tjänsten, säger Freddie Norvell, vice vd på Besqab.

Besqab Projekt och Fastigheter AB är verksamma i Stockholm och Uppsala län. Sedan starten 1988 har Besqab varit delaktiga i projekt som omfattar cirka 3000 bostäder och cirka 75 000 kadratmeter lokaler.

Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige