Image
Nils Åke Rydqvist.
Nils Åke Rydqvist. Bild: Loqalo

Loqalo förstärker med två nya medarbetare

Karriär Loqalo i Göteborg anställer Matilda Eliasson, närmast från Savills, och Maria Tobisson, närmast från Svenska Mässan.
Publicerad den 4 Januari 2021

Matilda Eliasson är utbildad fastighetsförvaltare och har arbetat med uthyrning i ungefär tre år på Savills. Hon börjar sin anställning den 22 februari.

Maria Tobisson är civilekonom och har de senaste tio åren arbetat med försäljning på Svenska Mässan där hon bearbetat bolag i regionen. Hon börjar den 11 januari.

– Vi känner och märker en ökad efterfrågan av våra tjänster både inom traditionell uthyrning och projektuthyrning. Kombinationen av snabba förändringar i vår omvärld och en ökad nyproduktion borde också leda till en större rörelse på marknaden, säger Nils-Åke Rydqvist, vd för Loqalo.

– Matilda blir en glädjande och kompetent förstärkning till vårt uthyrningsteam och kan från start vara med och bidra med energi och utveckling i vår uthyrningsverksamhet. Maria med sin gedigna försäljningserfarenhet och positiva inställning blir en förstärkning i vår dialog gentemot potentiella hyresgäster. Vi längtar till när båda ansluter till oss på Loqalo säger Loqalos Adam Wilson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige