Image
Heléne Lidström, Jeniffer Eriksson, Karin Hedén och Magnus Tengberg utgör talarna i kontorsspåret, som leds av Mercedes Lennartsson Anderås, på Lokalmarknadsdagen den 25 augusti på Clarion Hotel Post.
Heléne Lidström, Jeniffer Eriksson, Karin Hedén och Magnus Tengberg utgör talarna i kontorsspåret, som leds av Mercedes Lennartsson Anderås, på Lokalmarknadsdagen den 25 augusti på Clarion Hotel Post.

Lokalmarknadsdagen: Temaspår – den heta kontorsmarknaden

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti är det dags att rivstarta fastighetshösten när Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – äger rum på Clarion Hotel Post. I ett av dagens två temaspår diskuteras nuläge och framtid för den heta kontorsmarknaden.
Publicerad den 20 Juni 2022

I ett av dagens två temaspår tar vi en titt in i det heta kontorssegmentet i allmänhet och Göteborgs i synnerhet.
Moderator är Mercedes Anderås Lennartsson, advokat och partner på Advokatfirman Delphi.
Temaspåret inleds med analysen: Uthyrningsmarknaden i Göteborg.
"Lindholmen, Gårda, Centralen, Järntorget – stora mängder kontorsytor utvecklas på flera håll i centrala Göteborg. Kan marknaden svälja alla ytor – och hur drabbas ytterområdena av den stora mängden nybyggen i centrum? Hur ser hyresutvecklingen ut – och trenderna bland hyresgästerna?"
Föredragshållare är Jennifer Eriksson, uthyrningschef för Göteborg på Croisette.

Därefter är det dags för programpunkten Det nya arbetslivet.
"Kontorsdöden verkar ha varit en aning överdriven – men det mesta pekar på att vårt sätt att arbeta i hög grad har påverkats av pandemin. Hur ser det nya arbetslivet ut och hur påverkar utvecklingen kontoren och kontorsfastigheterna?"
Talare här är Heléne Lidström, arbetsplatsstrateg på Castellum.

Och så avslutas temaspåret med Projektet: Kromet – återbruk på hög nivå.
"När fastigheten Kromet revs var ambitionen från fastighetsägaren Vasakronan att hela byggnaden skulle återbrukas. Så här gick det…"
För presentationen står Magnus Tengberg, affärsområdeschef Göteborg, fastighetsutveckling på Vasakronan och Karin Hedén, hållbarhetsstrateg på White Arkitekter.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi live-streamar även den här dagen så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Partners är: Advokatfirman Vinge, Norem, Panreal, Colliers, Advokatfirman Delphi, GoCo Health Innovation City, Wester + Elsner, Rstudio och Göteborg Energi. Läs mer om dem här.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Göteborg

När: 25 augusti, 09.00–16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se
 

Arrangörer:Medarrangör:


Partners:Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: 

Mer från Fastighetssverige