Image
Walter Unterrainer kommer till Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 16 januari.
Walter Unterrainer kommer till Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 16 januari. Bild: Nicklas Tollesson/Chalmers

Lokalmarknadsdagen: Professorn som länkar samman arkitektur och ekonomi

Lokalmarknadsdagen Vår Österrikiske Walter Unterrainer tillträdde nyligen Sveriges första tvärvetenskapliga professur i arkitektur och ekonomi på Chalmers. Missa inte den nytänkande arkitekten på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post i Göteborg.
Publicerad den 26 November 2019

Walter Unterrainers arbete profileras av ekologisk hållbarhet och genom att bygga i egen regi har han utvecklat ett flertal innovativa lösningar för såväl energieffektiviseringar som kraftigt sänkta kostnader. Han menar att diskussionen om faktiska kostnader och framför allt värden kopplar en pragmatisk syn på arkitekturen till dagens större frågor om klimatförändring, utarmning av naturresurser och social utveckling.

Professuren på Chalmers är den första tvärvetenskapliga i arkitektur och ekonomi i Sverige och den bekostas av Maria och Magnus Månssons stiftelse.

Den 16 januari är Walter Unterrainer med och sparkar igång det nya fastighetsdecenniet tillsammans med den göteborgska branschen. Anrika Lokalmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetssektorn och näringslivsutveckling – analyser och intervjuer blandas med visioner och planer. Hur blir fastighetsåret 2020? Hur ser möjligheterna och svårigheterna i Göteborgsregionen ut?

Som vanligt arrangeras Lokalmarknadsdagen av Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Business Region Göteborg.

Du ser det preliminära programmet här och du anmäler dig här. Just nu kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla fyra personer och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2020

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 16 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners:
Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY