Image
Lennart Sten intervjuas om sin karriär och det speciella marknadsläget på Lokalmarknadsdagen den 8 oktober på Elite Park Avenue Hotel.
Lennart Sten intervjuas om sin karriär och det speciella marknadsläget på Lokalmarknadsdagen den 8 oktober på Elite Park Avenue Hotel.

Lokalmarknadsdagen – intervju: Lennart Sten om karriären och marknadsläget

Lokalmarknadsdagen Före detta Europachef på GE Real Estate, ordförande för Fastighetsägarna Sverige och vd/grundare av Svenska Handelsfastigheter – Lennart Sten är utan tvekan en av de tyngsta på den svenska fastighetsmarknaden. Hur ser han på läget för dagen, vilka möjligheter och risker på fastighetsmarknaden ser han – inte minst i ljuset av den pågående corona-krisen? Missa inte intervjun med Lennart Sten på Branschens mötesplats i Göteborgsregionen den 8 oktober på Elite Park Avenue Hotel – anmälan stänger på fredag!
Publicerad den 28 September 2020

Lennart Sten är vd för Svenska Handelsfastigheter, som han grundade 2015. Han är dessutom ordförande i Fastighetsägarna Sverige (åtminstone till 20 oktober då ny ordförande förväntas väljas då Lennart Sten avböjt omval), bostadsutvecklaren Klarabo och brittiska CLS Holdings och styrelseledamot i Ikeakopplade Interogo Holding. Han har en 17-årig karriär inom GE Real Estate bakom sig, bland annat var han Europachef mellan 2011 och 2014. Till Lokalmarknadsdagen kommer han för att intervjuas av moderator Erik Blix, om sin syn på det mycket speciella marknadsläget, sin långa karriär och inte minst vad som väntar bakom hörnet för Svenska Handelsfastigheter.

Missa inte det – anmäl dig här!

Se/ladda ned programmet här.

Läs mer om de medverkande här.

Partnerföretag är: Akvarieleasing, Bolix, Colliers International, Eways, Fasticon, Stabtech och Svensk Fastighetsförmedling.

(Enligt besked från Polismyndigheten är Lokalmarknadsdagen inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att boka din plats!)

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:





Partners: 









Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige