Image
Hockeystjärnan Henrik Lundqvist kommer till Lokalmarknadsdagen den 25 augusti för att prata om livet efter karriären och fastighetssatsningen.
Hockeystjärnan Henrik Lundqvist kommer till Lokalmarknadsdagen den 25 augusti för att prata om livet efter karriären och fastighetssatsningen.

Lokalmarknadsdagen: Henke om hockeysagans slut och fastighetssatsningen

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti kickstartar vi fastighetshösten i Göteborgsregionen på Clarion Hotel Post där Lokalmarknadsdagen arrangeras. Och självaste hockeykungen Henrik Lundqvist gästar oss och berättar om livet efter idrottskarriären och fastighetssatsningen i Göteborg.
Publicerad den 7 Juni 2022

I anslutning till Astra Zeneca byggs nu en ny stadsdel med fokus på Life Science och hälsoinnovation. GoCo Health Innovation City är en miljardsatsning på nya forsknings-och utvecklingsmiljöer och vilar på ett historiskt arv av forskning och kompetens. I området, som förväntas omfatta en yta på 200 000 kvadratmeter med 8000 anställda, 350 bolag, 500 bostäder och drygt 80 nationaliteter, existerar redan banbrytande forskning.
Visionen är att skapa en plats med potential att ta ett nationellt och globalt ledarskap inom Life Science där akademi, privata och publika aktörer och verksamheter samverkar för att tillsammans accelerera utvecklingen inom hälsoinnovation och på så sätt bidra till en bättre värld.
GoCo Active skapar en arena för samarbeten och möten mellan forskare, studenter, idrottare och allmänheten. Som riksidrottsuniversitet och med forskning i skärningspunkten mellan hälsa och teknik ligger Chalmers verksamhet väl i linje med vad man vill göra inom projektet.
Henrik Lundqvist är en av investerarna i GoCo Active och bidrar till att bygga nästa generations centrum för hälsa och fysisk aktivitet. Tillsammans med världsledande forskare inom sportmedicin, framstående arkitekter och digitala experter vill han skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Möt Jacob Torell och Henrik Lundqvist vid Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 25 augusti för att höra mer kring GoCo Active och investeringen i framtidens hälso- och innovationskluster. Samt förstås en intervju med Kung Henrik om livet efter hockeykarriären.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi live-streamar även alla våra dagar så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i hop med Business Region Göteborg.

Partners är: Advokatfirman Vinge, Norem, Panreal, Colliers, Advokatfirman Delphi, GoCo Health Innovation City, Wester + Elsner och Rstudio.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Göteborg

När: 25 augusti, 09.00–16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se
 

Arrangörer:Medarrangör:


Partners:Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: 

Mer från Fastighetssverige