Image
Henrik Einarsson och Peter Warda analyserar läget för Göteborg och regionen på Lokalmarknadsdagen den 16 januari.
Henrik Einarsson och Peter Warda analyserar läget för Göteborg och regionen på Lokalmarknadsdagen den 16 januari. Bild: Business Region Göteborg

Lokalmarknadsdagen: Göteborg och regionen analyseras

Lokalmarknadsdagen Vår Hur står sig Göteborg och Göteborgsregionen när konjunkturen mattas av? Missa inte analyserna på Lokalmarknadsdagen. I morgon onsdag stänger BOKA TIDIGT-erbjudandet.
Publicerad den 10 December 2019

Hur står sig hamn- och exportstaden Göteborg? Hur går det för kranskommunerna och regionen? Vart är arbetslöshetssiffrorna på väg?
På Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post delas seminariet efter lunch in i två spår, ett som behandlar regionens centrum och ett som behandlar kranskommunernas utveckling.

I spåren hålls analyser av respektive område, av Business Region Göteborgs etableringschef Henrik Einarsson (regionen) och analytikern Peter Warda (centrum).

Anrika Lokalmarknadsdagen hålls på Clarion Hotel Post den 16 januari. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar tillsammans med Business Region Göteborg.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med i morgon onsdag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2020

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 16 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners:
Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY