Image

Lokal Direkt expanderar till Lund och Uppsala

Karriär Lokal Direkt startar upp i Lund och Uppsala och rekryterar två konsulter för att etablera verksamheterna där.
Publicerad den 4 September 2013
Pia Ericsson. Bild: Lokal Direkt
Pia Ericsson. Åsa Persson Bimoseto. Bild: Lokal Direkt
Åsa Persson Bimoseto.

Lokal Direkt har sedan tidigare kontor i Stockholm och Göteborg. Bolaget förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter.

Det nya kontoret i Uppsala ska drivas av Pia Ericsson, utbildad ekonom och fastighetsmäklare med bakgrund som entreprenör inom detaljhandeln. Som konsult och entreprenör har hon mångårig erfarenhet av hyresförhandlingar och affärsutveckling av bland annat köpcentrum.

Det nya kontoret i Lund ska drivas av Åsa Persson Bimoseto som också kommer att ansvara för Malmöregionen tillsvidare. Hon har tidigare varit verksam inom fastighetsbranschen som relocator och uthyrare av kommersiella fastigheter i Jakarta, Indonesien i tio år och som mäklarassistent hos Svensk Fastighetsförmedling i Malmö. Närmast kommer hon från studier i transport och logistik vilket hon ser som en fördel när det gäller uthyrning av logistik- och lagerlokaler som är en stor och viktig bransch inom kommersiella fastigheter.

- Att komma tillbaka till fastighetsbranschen känns lite som att ”komma hem”, säger Åsa Persson Bimoseto.

- Vi är mycket glada över att Pia och Åsa vill ta sig an utmaningen att etablera vår verksamhet i Uppsala och Lund. De är varmt välkomna hos oss och jag hoppas att de kommer att trivas säger bolagets vd Hanna Friman.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige