Image
Logisteas A-aktie handelsstoppades under torsdagen. Bolaget har därefter gått ut med information.
Logisteas A-aktie handelsstoppades under torsdagen. Bolaget har därefter gått ut med information. Bild: Logistea

Logisteas A-aktie handelsstoppades

Bolag Logistea, som tidigare hette Odd Molly, handelsstoppades under torsdagen och i samband med stoppet har bolaget skickat ut ett förtydligande.
Publicerad den 12 November 2021

Logistea skriver i ett pressmeddelande att den beslutade fondemission av B-aktier, genom vilken en A-aktie berättigar till tio nya B-aktier med en tiondels röst per aktie, har avstämningsdag den 12 november. Sista dag för handel med A-aktier inklusive rätt att få nya B-aktier var den 10 november, alltså på onsdagen, och första dag för handeln utan rätt att erhålla nya B-aktier är torsdagen den 11 november.

På extrastämman den 22 oktober beslutades också om en sammanläggning av aktier, så kallad omvänd split 1:10. Avstämningsdag för den omvända spliten har ännu inte beslutats.

Gjorda avslut under torsdagen har makulerats.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige