Image
Logistea har rekryterat Maléne Broman som ny förvaltningschef.
Logistea har rekryterat Maléne Broman som ny förvaltningschef. Bild: Logistea

Logistea rekryterar Maléne Broman som förvaltningschef

Bolag Logistea har rekryterat Maléne Broman som förvaltningschef och ny medlem av koncernledningen.
Publicerad den 3 December 2021

Maléne Broman har omfattande kompetens och över 20 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och ledarskap från etablerade svenska fastighetsaktörer. Hon tillträder sin nya tjänst under första kvartalet 2022. Hon är utbildad inom fastighetsförvaltning och fastighetsvärdering och är för närvarande förvaltningschef på Galjaden Fastigheter. Innan dess har hon bland annat varit fastighetschef samt förvaltare på SveaReal, Property Manager inom GE Real Estate samt förvaltare på Kungsleden.
– Logistea har en ytterst attraktiv portfölj av lager- och logistikfastigheter med ett nuvarande hyresvärde om 143 miljoner kronor. Maléne Bromans resultatfokus och erfarenhet från fastighetsförvaltning kommer väl till pass i rollen som Logisteas förvaltningschef och hon kommer därmed att ytterligare stärka upp ett redan starkt team, säger Patrik Tillman, styrelseordförande Logistea.

Logisteas fastighetsportfölj har på två års tid vuxit från 189 miljoner kronor i fastighetsvärde till över 2 000 miljoner kronor. Bolaget äger idag fastigheter på 16 orter i Sverige till en samlad uthyrningsbar yta om närmare 305 000 kvadratmeter. Samtliga fastigheter är belägna i attraktiva logistiknav med närhet till Göteborg, Jönköping, Örebro och Öresundsregionen.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY