Image

Locum rekryterar två chefer

Bolag För att säkerställa driften av sina vårdfastigheter anställer Locum två nya förvaltningsområdeschefer.
Publicerad den 8 Juni 2017

Ulrica Haglert tillträdde rollen som förvaltningsområdeschef Sjukhus Nord den 1 juni. Hon kommer närmast från Ericsson där hon haft rollen som regionchef med totalansvar för Ericssons lokaler i Sverige.

– Det ska bli kul att jobba med något som känns viktigt på riktigt och bidra till en viktig samhällsfunktion. Jag tycker också att det är spännande med förändringsarbete och hoppas kunna bidra med min erfarenhet av fastigheter och förvaltning, säger hon.

Från den 1 juni heter den nya förvaltningsområdeschefen för Södertälje sjukhus och S:t Görans sjukhus Rebecca Toll. Hon har tidigare varit Locums förvaltningsområdeschef för Sjukhus Nord. Hon har ansvarat för att driva, koordinera och utveckla förvaltningsområdet.

– Locum har många viktiga delar i sitt uppdrag. Det som jag bland annat ser som stora och roliga utmaningar är att genomföra de strategiska investeringarna, de största satsningarna någonsin i Stockholm av vårdfastigheter för att möta det växande vårdbehovet. Jag ser mitt arbete på Locum som en del av något större. Vad kan vara mer viktigt än att bygga och förvalta lokaler där det ska bedrivas vård, säger Rebecca Toll.

Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt sin ägare Stockholms läns landsting.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige