Image

Locum rekryterar miljöchef

Karriär Locum rekryterar Anna Lind som senior projektcontroller och Elisabeth Teichert som miljöchef.
Publicerad den 20 April 2017

Locum förvaltar vårdfastigheter åt Stockholms läns landsting. På uppdrag av landstinget genomför Locum de största satsningarna hittills av vårdfastigheter för att möta det växande vårdbehovet.

För att genomföra de stora satsningarna på om- och nybyggnationer av länets sjukhus förstärker Locum ytterligare sin projektavdelning med Anna Lind som senior projekt controller.

Hon kommer närmast från Concent där hon arbetat sedan 2015 som projekt- och business controller. Hon tillträder sin tjänst den 29 maj.

- Rollen innefattar många olika kontaktytor i organisationen vilket passar mig utmärkt. Att hålla koll på majoriteten av Locums byggprojekt är givetvis en stor utmaning som känns både spännande och inte lite utmanande. Inte minst eftersom flera av dem är i miljardklassen. Uppdraget att på en relativt kort period genomföra en otroligt omfattande projektverksamhet är svårt att hitta i någon annan organisation, säger Anna Lind.

Dessutom anställer Locum Elisabeth Teichert som ny miljöchef med uppgift att förverkliga företagets miljömål att bli klimatneutrala år 2030 och inte påverka miljön negativt.

Hon kommer närmast från Frank projektpartner AB där hon arbetade som miljökonsult sedan 2014. Hon har även arbetat som energi- och miljöchef på Svenska Bostäder. Elisabeth Teichert tillträder sin tjänst den 16 juni.

- Att tillsammans med alla duktiga människor på Locum få vara med och utveckla företagets miljö- och energiarbete, känns väldigt kul och inspirerande! Locum som företag var lockande på många sätt men bland annat för att företaget är en del av en så viktig samhällsfunktion, säger hon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige