Image
Karin Hammarskiöld.
Karin Hammarskiöld. Bild: Link Arkitekter

Link arkitektur rekryterar Karin Hammarskiöld

Bolag Karin Hammarskiöld kommer närmast från Sveriges Arkitekter där hon har arbetat med ledarskapsutbildning och kompetensutveckling. Hon har också en bakgrund från Tengbom och Strategisk Arkitektur med erfarenhet av tidiga skeden och fastighetsutveckling. Nu ska hon axla rollen som gruppchef på Link arkitektur i Stockholm.
Publicerad den 11 Februari 2019

– Efter några år av handledning inom kompetensutveckling ser jag fram emot att återgå till ritbordet och kombinera mina kunskaper inom ledarskap, kreativa arbetsprocesser och arkitektur. Jag tror att ett agilt arbetssätt, där det ständiga lärandet och fokus på människorna, är vägen framåt för såväl ledarskap som lyckade projekt. Det kommer jag att ta med mig till Link arkitektur, säger Karin Hammarskiöld.

Den 7:e februari 2019 tillträdde hon som gruppchef på Link arkitektur, där hon kommer att leda ett tjugotal medarbetare med specialistkunskap inom stadsutveckling, bostäder och skolor. Inom samma sektor har Link arkitektur nyligen vunnit en arkitekttävling om Torslandaskolan i Göteborg och en markanvisningstävling för bostäder i Järfälla, norr om Stockholm.
– Jag är övertygad om att Karins kompetens och erfarenhet kan lyfta våra projekt ytterligare och hälsar henne varmt välkommen till oss, säger Linda Santesson, avdelningschef på Link arkitektur.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige