Image
Från vänster till höger: Carl Eklund, Adam Lundgren, Andreas Berglund och Jonas Sjöberg (Filip Strömgren saknades vid fototillfället).
Från vänster till höger: Carl Eklund, Adam Lundgren, Andreas Berglund och Jonas Sjöberg (Filip Strömgren saknades vid fototillfället). Bild: Lindinvent

Lindinvent växer och öppnar kontor i Göteborg

Bolag Lundabaserade Lindinvent stärker sin närvaro i Göteborg genom att öppna upp det femte kontoret i Sverige. Detta innebär även att man har anställt fem nya personer för att kunna erbjuda försäljning, projektledning, driftsättning och service.
Publicerad den 29 Oktober 2019

– Vi har alltid haft projekt i Göteborg men i mindre skala och med en servicepartner som utförde lättare servicearbeten och driftsättningar. Nu har vi en fantastisk möjlighet att utöka kundstocken men även erbjuda våra kunder ett mervärde i form av driftsättning och service men även våra digitala lösningar, belysningsstyrning och solavskärmning. Allt samlat under ett och samma tak, säger Mats Lindborg, vd, som tillsammans med sin bror och far grundade Lindinvent.

Lindinvents team i Göteborg består av Carl Eklund, Adam Lundgren, Andreas Berglund, Filip Strömberg och Jonas Sjöberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige