Image

Lindahl vd på nytt bolag

BOLAG I höstas lämnade Tom Lindahl posten som vd för Catella Corporate Finance. Nu startar han det nya rådgivningsföretaget Tenzing, tillsammans med elva tunga namn i fastighetsbranschen.
Publicerad den 8 April 2008

I dag öppnar Tenzing sitt kontor på Biblioteksgatan i Stockholm. Tom Lindahl som så sent som i höstas lämnade vd-posten på Catella Corporate Finance är full av positiv förväntan.
- Vi ska bli en betydande spelare. Det råder stor brist på rådgivare med längre erfarenhet. Här hoppas vi fylla ett tomrum, säger Tom Lindahl till Dagens Industri.

Hälften av Tenzings tolv medarbetare kommer från Catella, bland andra Anders Eliasson och Göran Hagbarth.

Tom Lindahls viktigaste uppgift den närmaste tiden blir att hitta ytterligare medarbetare till Tenzing. Ambitionen är att man ska vara 15-20 personer inom kort.

Att han nu blir en direkt konkurrent till sin förra arbetsgivare är inget han tar allvarligt på.
- De får en ny kollega i branschen. Det finns så mycket jobb att det räcker till alla i branschen, säger Tom Lindahl till DI.


Dessa jobbar på Tenzing i dag:
Tom Lindahl (vd)
Richard Bäckman
Anders Eliasson
Göran Hagbarth
Svante Jonsson
Johan Malmberg
Erika Olsén
Joachim Pelles
Martin Schollin
Susanne Sundeman
Staffan Svensson
Mona Örjansdotter Johansson

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY