Image

Lindahl blir partner i eventet Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Lindahl, en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, blir partner i eventet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 4 Juni 2014
Eva-Maj Mühlenbock Bild: Lindahl
Eva-Maj Mühlenbock

Lindahl har cirka 400 medarbetare varav drygt två tredjedelar är jurister. Lindahl har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Örebro.

Eva-Maj Mühlenbock, nybliven vd på Lindahl, välkomnar seminariet Fastighetskvinnan, som byrån nu alltså har blivit partner i.

- Vi är en etablerad och uppskattad partner till fastighetsbranschen. När ni väljer att lyfta jämställdhetsfrågan och diskutera den på djupet känns det självklart för oss att vara med. Inte för att det är enkelt, utan för att det är viktigt för oss alla och vi kan lära av varandra, säger Mühlenbock.

Hur arbetar ni på Lindahl med jämställdhetsfrågor?
- Inom Lindahl har vi har ett ständigt pågående arbete med frågor under rubriken diversity med särskilt fokus på jämställdhetsfrågor. Advokatbranschen har en hel del kvar att göra. Vi gör flera insatser, tar steg i rätt riktning och närmar oss målet, om än långsamt. Arbetet fortsätter. Vi stöder bland annat projektet Kvinnlig Styrelsekompetens där kvinnliga advokater inom Lindahl coachas för att ta större styrelseuppdrag, samtidigt som de kvinnliga advokaternas nätverk stärks.

Varför är detta viktigt för er?
- Syftet är att hela tiden förbättra vår förmåga att erbjuda en attraktiv karriär för alla våra unga duktiga rådgivare, oavsett kön eller andra faktorer. Det finns väldigt mycket kompetens som vår bransch och våra klienter riskerar att gå miste om ifall vi misslyckas med mångfaldsarbetet. Det är en fråga om såväl kultur som goda och lönsamma affärer, både för oss och för våra klienter.

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum den 3 september på Grand Hotel i Stockholm. Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium där olika delar av den kommersiella fastighetsmarknaden behandlas, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom det svenska näringslivet.

Du läser mer om seminariet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige