Image
Liia Nôu, tf vd för Pandox.
Liia Nôu, tf vd för Pandox. Bild: Pandox

Liia Nõu utsedd till ny vd för Pandox

Bolag Pandox styrelse har utsett Liia Nõu till vd. Liia Nõu har varit Pandox CFO sedan 2007 och tillförordnad vd sedan den 21 maj 2021.
Publicerad den 23 Augusti 2021

– Efter en strukturerad rekryteringsprocess och noggranna överväganden är styrelsen mycket glad över att kunna utse Liia Nõu till vd för Pandox. Liia Nõu är en modern ledare med lång erfarenhet från hotellfastighetsmarknaden och en person som både styrelse och organisation har ett mycket stort förtroende för. Styrelsens bedömning är att Liia Nõu är den som bäst kan balansera Pandox behov av både kontinuitet och förändring, säger Christian Ringnes, Styrelseordförande för Pandox.
– Jag är både hedrad och glad över att få förtroendet att leda detta fantastiska bolag som jag varit en del av i 14 år och bidragit till att forma. Pandox har allt det jag beundrar i ett modernt företag – en tydlig och stark affärsidé, en kompetent, erfaren och driven organisation och styrelse, samt en företagskultur som speglar de kärnvärden jag själv står för; mod, integritet, professionalism, prestigelöshet, värme och lite busighet, säger Liia Nõu, vd för Pandox.

Liia Nõu har varit tillförordnad vd sedan den tidigare vd:n Anders Nissen gick bort i slutet av maj. Hon behåller ansvaret som CFO till dess en ersättare har rekryterats.

Liia Nõus tidigare erfarenheter omfattar ledande positioner på General Electric, Song Networks, Tele2, Q8, American Express och Icon Medialab.

Liia Nõu har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige