Image
Lidéns köper Almanackan 2 i Bromma.
Lidéns köper Almanackan 2 i Bromma. Bild: Newsec

Lidéns gör första förvärvet i Stockholm

Transaktioner Lidéns Fastigheter har förvärvat en hyresfastighet i Bromma, Stockholm, av en privatperson för 41 miljoner kronor.
Publicerad den 11 April 2022
Annons
Image

Newsec var säljarens rådgivare.

Fastigheten Almanackan 2 uppfördes 1944 och är belägen nära Abrahamsbergs t-banestation. Bostadsfastigheten omfattar tolv lägenheter med en total BOA om 672 kvadratmeter samt två lokaler med en total LOA om 149 kvadratmeter. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 41 miljoner kronor.

– Vi upplever en mycket stark efterfrågan på attraktivt belägna hyresfastigheter i Stockholm och att affärer görs på höga nivåer, säger Mattias Andersson, Head of Capital Markets Mid Cap, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Lidéns Fastigheter är ett familjeföretag som tidigare har varit etablerade i Östergötland med Linköping som utgångsläge. Det här är bolagets första förvärv på Stockholmsmarknaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige