Image

Liber flyttar till Solna Port

Uthyrning Förlaget Liber lämnar sina lokaler på Råsundavägen i Solna för det närbelägna Solna Port i Haga Norra.
Publicerad den 5 Mars 2015
Annons
Image

Liber är ett av Nordens största förlag och erbjuder böcker till utbildningsmarknaden. Ledningen efterlyste lokaler som gav bättre möjligheter till interaktion, spontana möten och nya arbetssätt.

– Vi valde Solna Port därför att vi där hittade perfekta lokaler för att skapa en modern arbetsplats. Dessutom är läget och de tjänster som fastigheten erbjuder i form av reception, restaurang, gym och konferenscenter viktiga för oss, säger Jerker Nilsson, vd på Liber.

Tenant & Partner har representerat Liber i förhandlingarna med fastighetsägaren Commerz Real och kommer att bistå med bland annat projektledning fram till dess att man flyttat in i de nya lokalerna.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige