Image

Letar bostadsinvesterare på Expo Real

Expo Real Stockholm Business Regions vd Olle Zetterberg är på Expo Real för att attrahera kapital till nya bostäder i Stockholm.
Publicerad den 9 Oktober 2014
Olle Zetterberg Bild: Eddie Ekberg
Olle Zetterberg

Olle Zetterberg deltog i ett panelsamtal, tillsammans med representanter för London och Amsterdam, på Expo Real. Temat var bostadsmarknad och dess utmaningar.

- Om Stockholm ska klara att skapa 140 000 nya bostäder till 2030 krävs det utländskt kapital som kommer in på den marknaden. Annars blir det tufft. Och jag skulle gärna se att någon aktör även går in och bygger, vid sidan om att förvärva, säger Olle Zetterberg.

Han har fått indikationer från någon eller några aktörer om att just det skulle kunna vara ett nästa steg.

- Jag är optimistisk och tror att vi får se en developer i Stockholm inom en snar framtid. Det är mitt mål, mitt arbete och min mission här på Expo Real att se till att investeringarna hamnar i Stockholm, säger Olle Zetterberg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige