Image

Leonidas Chokladbutik öppnar på Stockholms Centralstation

Uthyrning Jernhusen fortsätter utveckla stationsutbudet i Stockholm med den belgiska chokladleverantören Leonidas som öppnar en pop-up-butik i övre hallen på Stockholms Centralstation den 21 december.
Publicerad den 18 December 2014
Annons
Image

Leonidas grundades 1913 i Belgien och är idag en av världens största detaljister inom choklad, med över 1 400 butiker i över 40 länder. Leonidasbutiken på Stockholms Centralstation erbjuder 50 praliner över disk, presentförpackningar samt café med högsta kvalité på kaffe, te och chokladdrycker.

Leonidasbutiken på Centralstationen är den andra i Sverige och ger både Stockholmare och resenärer tillgång till färsk belgisk choklad.

- Vi är mycket nöjda med att komplettera Centralstationens utbud med ytterligare ett smakrikt koncept. Leonidas är ett bra exempel på det finsmakarutbud som efterfrågas av stationens målgrupper, säger Daniel Ventura, affärsutvecklare på Jernhusen.

Ämnen

Partnertext

Property Matchmaking med Relier

Presenteras av Relier Real Estate Advisor

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY