Image

Lennebo: ”Ser fram emot Fastighetskvinnan”

Fastighetskvinnan Anmälningarna till seminariet Fastighetskvinnan rullar in – senast in på anmälningslistan: Reinhold Lennebo, vd för Fastighetsägarna Sverige. - Jag ser verkligen fram emot det här eventet, säger han.
Publicerad den 10 Juli 2015
Reinhold Lennebo. Bild: Fastighetsägarna
Reinhold Lennebo.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

Det är ett brett affärsseminarium som behandlar trender och framtidsutsikter inom ett flertal olika områden på den kommersiella fastighetsmarknaden – det unika för det här seminariet är att samtliga medverkanden i affärspunkterna är kvinnor.

Seminariet handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor – i de här punkterna medverkar också manliga fastighetstoppar.

Här hittar du de programpunkter och medverkande som har presenterats hittills.
Reinhold Lennebo har under sin tid som vd för Fastighetsägarna medverkat som talare på många seminarier – den här gången återfinns han i publiken.

- Jag tycker om att det är både ett affärsseminarium med de senaste trenderna i branschen och ett seminarium om jämställdhet och mångfald, säger Reinhold Lennebo.

- Fastighetskvinnan är ett viktigt event ur flera aspekter. Det finns flera undersökningar som visar att jämställda företag är mer lönsamma. Därför är det viktigt med olika instrument som kan öka jämställdheten och det här eventet är ett. Det är bra att framgångsrika förebilder lyfts fram.

www.fastighetskvinnan.se hittar du mer information om eventet.

Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige