Image
Bild: Nicklas Tollesson

Lennart Schuss trappar ner

Bolag Lennart Schuss slutar som vice vd i Catella och lämnar koncernledningen. Han kommer att fortsätta att arbeta deltid med en ny roll inom Catella.
Publicerad den 28 Juni 2011
Lennart Schuss. Bild: Catella. Bild: Catella
Lennart Schuss. Bild: Catella.

Den 1 juli påbörjar Schuss sin nya roll som arbetande styrelseordförande i Catellas nordiska corporate financebolag, med uppgift att koordinera och utveckla den nordiska affärsverksamheten.

- Jag kommer att delta i, och driva, större affärsprojekt och säkerställa ett samlat grepp om den nordiska verksamheten. Catella är ett oerhört spännande bolag med starka finanser och duktiga entreprenörer med stor potential att flytta fram positionerna inom transaktionsverksamheten. I min nya roll får jag möjlighet att fokusera på just detta. Jag har hunnit bli 60 år och kommer att arbeta för Catella på deltid, för att också få tid att ägna mig åt annat, säger Lennart Schuss.

- Lennart Schuss är den borne affärsmannen med unik och gedigen erfarenhet av fastighetstransaktioner. Genom åren har han genomfört fastighetsaffärer för Catella till ett värde över 500 miljarder kronor. Att han nu väljer att inrikta sig på Catellas fastighetsrörelse är till stort gagn för vår affärsutveckling, säger Johan Ericsson, vd Catella AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY