Image

Leksaksbutik till Eriksbergs Köpcenter

Uthyrning Lekia öppnar en ny butik i Eriksberg Köpcenter. Butiken på 350 kvadratmeter placerar sig mitt emellan Systembolaget och Lindex.
Publicerad den 22 Maj 2012
Annons
Image
Eriksbergs Köpcenter. Bild: Concent. Bild: Concent
Eriksbergs Köpcenter. Bild: Concent.

- Vi har en stark tro på läget i närheten av områden som Eriksberg och Sannegårdshamnen. Det är också lättillgängligt både från stora vägar och för de som bor och verkar i närområdet. Våra blivande grannar har starka varumärken och ett brett utbud av varor och tjänster vilket givetvis är viktigt. Genom att lägga vårt sortiment av leksaker till utbudet tror vi att vi kommer att göra Eriksbergs Köpcenter till en ännu attraktivare destination, säger Emil Ahlqvist på Lekia.

Detta är den första av en rad av flera förväntade etableringar, långtgående diskussioner finns med intressenter avseende samtliga kvarvarande vakanser i köpcentret.
- Fastighetsägaren Pramerica Real Estate Investors har ett långsiktigt intresse i centrumet och har därför haft tålamodet att värna om butiksmix och varumärke snarare än enbart se till att fylla vakanserna så fort som möjligt. Det är viktigt att lära känna området för att se vad som verkligen skulle vara uppskattat av våra kunder. Pramerica Real Estate Investors har också varit noggranna i valet av det team som idag arbetar med centrumet, säger Helén Eijdercrona, uthyrningsansvarig på Concent.

Sedan årsskiftet står Newsec Asset Management för förvaltningen och Concent för uthyrnings- och utvecklingsarbetet.
- Det goda samarbetet mellan oss parter är absolut en stark bidragande faktor till framgångarna, säger Helén Eijdercrona.

Eriksbergs Köpcenter byggdes 2001 och ritades av Gert Wingårdh. Köpcentrumet består av drygt 10 000 kvadratmeter butiksytor i ett plan med separata butiksentréer i anslutning till 500 parkeringsplatser.

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige