Image
Catenas vd Benny Thögersen.
Catenas vd Benny Thögersen. Bild: Axel Ohlsson

Ledningsförändringar på Catena

Bolag Catena genomför förändringar i ledningsgruppen i syfte att komma ännu närmare kunderna, säkerställa en effektiv ledning och styrning och bidra till ett starkare fokus på plats- och projektutveckling.
Publicerad den 6 April 2020

Catenas ledningsgrupp kommer, när förändringarna verkställs 1 maj 2020, att bestå av vd, CFO, Finanschef, Affärs- och fastighetschef samt Chef Affärsstöd. De två nya rollerna utgörs av Affärs- och fastighetschef med ansvar för regioner, projekt och affärsutveckling samt Chef Affärsstöd med ansvar för HR, kommunikation och hållbarhet. Målsättningen med de båda nya rollerna i ledningsgruppen är att skapa ännu bättre förutsättningar för att nå bolagets högt ställda mål i en ständigt föränderlig omvärld.

– Detta är ett naturligt steg i en omställning där vi säkerställer närheten till våra kunder, skapar effektiva beslutsvägar och möjliggör kunskapsdelning i alla delar av verksamheten, samtidigt förstärks vårt fokus på plats- och projektutveckling ytterligare, säger Catenas vd Benny Thögersen.

Utöver vd Benny Thögersen, består den nya ledningsgruppen därmed av vvd/CFO Sofie Bennsten som också blir tf Chef Affärsstöd, Finanschef Peter Andersson samt vvd/Affärs- och fastighetschef Jörgen Eriksson.

Bolagets regionchefer kommer att rapportera till Affärs- och fastighetschefen i ett tydligare affärsdrivande sammanhang med starkt fokus på projektutveckling. Fastighetsrörelsen är som tidigare organiserad i fem regioner för att säkerställa närhet till kunder och lokala aktörer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Skoglund: "Bankerna är lite mer njugga nu"

Bolag JM har lämnat in sin delårsrapport för första kvartalet 2024 och det är en ganska belåten Johan Skoglund som möter pressen i sin allra sista presentation som vd och koncernchef för bolaget. För även om finansieringsbyxorna har krympt lite de senaste åren och intäkterna på riksnivå har minskat så går bolagets försäljning upp med 60 procent mot föregående års rapport. – Vi planerar att starta fler bostäder i år än vi gjorde 2023, säger den avgående vd:n och koncernchefen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige