Image

Le Croissant öppnar i galleria Kronan i Falkenberg

Uthyrning Kronfastigheter har tecknat ett sjuårigt hyresavtal i galleria Kronan Shopping med café & bistrokedjan Le Croissant. I samband med nyinvigningen i slutet av april nästa år kommer Le Croissant att öppna.
Publicerad den 15 December 2011
Annons
Image

– Det ska bli spännande att få erbjuda vårt franskinspirerade koncept till falkenbergarna. Galleria Kronan Shopping har ett unikt läge på Nygatan och kommer efter ombyggnaden vara Falkenbergs handelsplats nummer ett, ett självklart val för Le Croissant, säger Nicklas Aminoff, vd för Le Croissant.

Sedan 1984 har man serverat välsmakande croissanter, russinbullar, paninis, ciabatta, baguetter med mera på ett tiotal orter över hela Sverige.
– Vi är mycket glada över att få Le Croissant som hyresgäst i Kronan Shopping. Den här typen av koncept har saknats i Falkenberg, etableringen blir ett bra komplement till stadens övriga utbud. Samtidigt får vi också en central mötesplats i Kronan Shopping, något vi tidigare saknat, säger John Larsson, vd för Revelopment, som ansvarar för utvecklingen av Kronan Shopping.

Kronan Shopping genomgår en omfattande renovering och det finns ett allt större intresse för att etablera sig i gallerian. De stora satsningar vi har gjort på att utveckla Kronan Shopping börjar ge resultat.
– Vi ser en påtaglig ökning i antalet förfrågningar och vi har pågående diskussioner på samtliga av de få ytor som är tillgängliga, säger John Larsson.

Den renovering och tillbyggnad som genomförs omfattar bland annat nya entréer mot Nygatan och Storgatan, nya butiksfasader samt nya galleriagångar.

Le Croissant är en i raden av nya etableringar som skett i galleria Kronan Shopping den senaste tiden. Andra butiker som etablerat sig i gallerian är bland annat Ur&Penn och Mobilizera utöver redan etablerade koncept som KappAhl, Hemtex, B.Young, Babbel Kids, med flera.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY